View Single Post
stare 02.02.2010, 20:54   #145
Gio

Reputacja: 15
Domyślnie Odp: Detektyw Georgia Roberts

Avonlea

Cytat:
Ogółem nigdy (chyba) jeszcze tego nie mówiłam ale podoba mi się sam pomysł na to Fs, czyli sam wątek pani detektyw z burzliwym życiem prywatnym, i praca która jest ostoją- pozwala uciec i zapomnieć.
Cóż, sam wątek detektywistyczny jest już bardzo wytarty, trudno wymyślić coś świeżego, ale jeśli chodzi o połączenie tego z obyczajówką, to faktycznie- może i masz rację

Cytat:
Ja na przykład nie miałam bym tyle czasu na pisanie, tworzenia wszystkiego itp.
Trzeba być wytrwałym- ja też nie zawsze mam czas

Cytat:
Mam dla ciebie kolejne zadanie.... chcę się wzruszyć czytając to Fs, wiem, że lekkością to wykonasz, ale jestem bardzo ciekawa. Życzę powodzenia.
Wzruszenia będą, ale dopiero pod koniec FS

Dziękuję za komentarz i pozdrawiam

aniołek

Cytat:
Dużo się nie wydarzyło, ale fajnie rozegrałeś akcję - bardzo dynamicznie.
o to własnie mi chodziło Żeby było szybo, dynamicznie i ciekawie.

Cytat:
Pisz kolejne odcinki, bo powstaje z nich naprawdę świetna powieść. Porwałeś za serca wielu czytelników więc warto to pisać i rozwijać swój talent.
Chyba gdzieś sobie to zapiszę- mówię serio

Bardzo dziękuję za komentarz i pozdrawiam.

Mika

Cytat:
Hmm... mam nadzieję, zę pracujesz nad kolejnym odc. ;D I mam nadzieję, zę się nie lenisz, zapomniam o ocenie ;p tak dla pewności to 10/10 hehe z niecierpliwością czekam na 7 ;]
Nie, nie lenię się Odcinek 7 prawie gotowy- jeszcze tylko część zdjęć mi została do zrobienia ^^

pozdrawiam i dziękuję za komentarz

Inko

Cytat:
uper ^^. Akcja nieźle się toczy, myślałam, że ją zastrzeli :o
No i co by niby było dalej?

Cytat:
Dobry pomysł z kamykiem, chodź myślałam, że zrobi z nim trochę inaczej.
Mogłabyś zdradzić swój pomysł? Ciekaw jestem co jeszcze można zrobić z kamyczkiem (no tak, rzucić w głowę ochroniarzowi )

Bardzo dziękuję za komentarz i pozdrawiam

A odcinek raczej jutro na 90% (miał być dzisiaj, ale wyskoczyła mi gazetka i nie zdążyłem