Avonlea
Cytat:
Ogółem nigdy (chyba) jeszcze tego nie mówiłam ale podoba mi się sam pomysł na to Fs, czyli sam wątek pani detektyw z burzliwym życiem prywatnym, i praca która jest ostoją- pozwala uciec i zapomnieć.
|
Cóż, sam wątek detektywistyczny jest już bardzo wytarty, trudno wymyślić coś świeżego, ale jeśli chodzi o połączenie tego z obyczajówką, to faktycznie- może i masz rację
Cytat:
Ja na przykład nie miałam bym tyle czasu na pisanie, tworzenia wszystkiego itp.
|
Trzeba być wytrwałym- ja też nie zawsze mam czas
Cytat:
Mam dla ciebie kolejne zadanie.... chcę się wzruszyć czytając to Fs, wiem, że lekkością to wykonasz, ale jestem bardzo ciekawa. Życzę powodzenia.
|
Wzruszenia będą, ale dopiero pod koniec FS
Dziękuję za komentarz i pozdrawiam
aniołek
Cytat:
Dużo się nie wydarzyło, ale fajnie rozegrałeś akcję - bardzo dynamicznie.
|
o to własnie mi chodziło

Żeby było szybo, dynamicznie i ciekawie.
Cytat:
Pisz kolejne odcinki, bo powstaje z nich naprawdę świetna powieść. Porwałeś za serca wielu czytelników więc warto to pisać i rozwijać swój talent.
|
Chyba gdzieś sobie to zapiszę- mówię serio
Bardzo dziękuję za komentarz i pozdrawiam.
Mika
Cytat:
Hmm... mam nadzieję, zę pracujesz nad kolejnym odc. ;D I mam nadzieję, zę się nie lenisz, zapomniam o ocenie ;p tak dla pewności to 10/10 hehe z niecierpliwością czekam na 7 ;]
|
Nie, nie lenię się

Odcinek 7 prawie gotowy- jeszcze tylko część zdjęć mi została do zrobienia ^^
pozdrawiam i dziękuję za komentarz
Inko
Cytat:
uper ^^. Akcja nieźle się toczy, myślałam, że ją zastrzeli :o
|
No i co by niby było dalej?
Cytat:
Dobry pomysł z kamykiem, chodź myślałam, że zrobi z nim trochę inaczej.
|
Mogłabyś zdradzić swój pomysł? Ciekaw jestem co jeszcze można zrobić z kamyczkiem (no tak, rzucić w głowę ochroniarzowi

)
Bardzo dziękuję za komentarz i pozdrawiam
A odcinek raczej jutro na 90% (miał być dzisiaj, ale wyskoczyła mi gazetka i nie zdążyłem