Cytat:
Tak naprawdę był to brunet o niebieskich oczach
|
Cytat:
Ich oczy się spotkały - jedne zielone, przepełnione obawą, a drugie karmelowe, które były napełnione swojego rodzaju niepewnością i zwątpieniem.
|
Było ich trzech?
Cytat:
by spokojnie dojechać do New Jersay.
|
a nie Jersey?
Cytat:
Sama perspektywa nużącej podróży była szczerze mówiąc dobijająca.
|
Sama perspektywa nużącej podróży była
, szczerze mówiąc
, dobijająca.
Cytat:
Obawa była słuszna, zawahawszy się, wzięła walizkę i wyszła z pokoju.
|
Obawa była słuszna. Zawahawszy się, wzięła walizkę i wyszła z pokoju.
Cytat:
- Nie ma sprawy, aczkolwiek, gdyby Booster nie mieszkał dwie ulice dalej, pewnie wybierałabyś się teraz swoim kabrioletem
|
- Nie ma sprawy, aczkolwiek gdyby Booster nie mieszkał dwie ulice dalej, pewnie wybierałabyś się teraz swoim kabrioletem
Cytat:
Nawet nie próbuj mi tego zabierać Evigan
|
Nawet nie próbuj mi tego zabierać
, Evigan
O rany, ale się porobiło. Tylko zastawiam się do czego to poprowadzi i wgl jaki będzie finał. I chyba coraz bardziej, co chcesz zawrzeć w tym FS.
Widzimy bowiem coraz to mocniejsze kontrasty między tą dwojką (scena przy barze), ale zastanawiające jest, co czuł Ian, gdy Emma wesżła do pokoju. On próbuje jakoś do niej dotrzeć (chociażby to powołanie się na wspomnienia), ale pani Winkler najwyraźniej tego nie chce, celowo go unika. Czyżby więc w tym wszystkim chodziło o to, że się "zejdą"?
Cóż, było tego tekstu sporo, ale udało mi się przebrnąć. Czytanie opisów (całej reszty prócz uczuć) jednak jest męczące. Może dlatego u mnie ich nie ma? ;D (albo są w bardo niewielkich ilościach; zresztą- ja, minimalistka, to co się dziwwić- zdjęć mało, tekstu mało, opisów mało

)
Znalazło się trochę błędów (nawet nie wszystkie zacytowałam), ale zauważyłam, że przyłożyłaś się do tekstu. A może to przez to, że miałaś tyle czasu?

Zdjęcia piękne, tekst piękny, ale jakbyś dawała kolejne odcinki szybciej, byłoby cudownie

9/10, bo nie wiem o czym tu jeszcze napisać.