View Single Post
stare 05.02.2010, 13:18   #71
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3 - Nowoczesny Apartament - Akcesoria

Jeśli save został skasowany z dysku to nic nie poradzisz. Jeśli nie masz Riverwiev, to spróbuj zainstalować miasto od nowa. Możliwe, że trzeba będzie ściągnąć miasto od nowa z głównej strony Simsów 3. U mnie wszystko jest OK. Nawet więcej niż OK! Mój stary save (w Sunset Valley), psuł mi się i nie dawał się zapisywać, teraz jest OK! Działa mi też ten save jakby szybciej. Mam wszystkie te mody i pliki packages, które miałam przed nowymi łatkami i NA. Więc ja jestem baaaaardzo zadowolona! No i AKWARIUM! I to jakie akwarium... Wreszcie nie czuję się jak sadystka trzymając rybę w kuli! Do jednego akwarium można wpuścić 6 rybek, jakie się chce. Wreszcie jest interakcja "oglądaj", czego zawsze mi przy kulach brakowało. Mebelki też mi się podobają.

P.S: Jedyny "mod", który ma u mnie problemy, to decensor. Było już tak przy WP, że nie było widać rybek na decensorze od podstawki i teraz też tak jest. W kuli widać ryby, ale w dużym akwarium nie. Dlatego na razie nie mam decensora i czekam, aż napiszą nowy na modthesims.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.