View Single Post
stare 07.02.2010, 20:44   #56
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: Ile Macie Dzieci w Rodzinkach??:)

Od 1 wzwyż Rzadko jest tak, że mam same małżeństwo, bez dzieci Mój rekord to 6 (5 chłopców, 1 dziewczynka )
Przeważa u mnie raczej klasyczny model rodziny, 2+2, ewent. rodzice+3 dzieci, po 4 też się zdarzają, ale nie aż tak często Powyżej 4 prawie wcale.
I w prawie każdej rodzince jest tak, że rodzi się i chłopiec i dziewczynka Chłopcy głównie po to, żeby podtrzymać ród Ale w mojej najliczniejszej rodzince skutecznie redukuję liczbę Simów płci męskiej Tym bardziej, że zdałam sobie sprawę, że to nie jest najlepszy materiał genetyczny (nie, u mnie nie znajdziecie brzydkich Simów! Nawet miastowi wyglądają jako tako, ale jakoś moi Simowie wiążą się z innymi "moimi"- stereotyp "brzydkiego" miastowego jest bardzo mocno zakorzeniony w mojej świadomości )
Chciałabym też wrócić do adopcji, ale ciężko mi to przychodzi. Była ona popularna za czasów Dziwnowa (IX 2007 - VI 2008), a z kolejnymi latami gry i kolejnymi okolicami było tylko gorzej.
Ale grać nie skończyłam, więc wszystko zdarzyć się może Jednak do liczb typu 7, 8 na pewno u mnie nie dojdzie (bo źle mi się gra 5 Simami, a co dopiero 10...)

Ostatnio edytowane przez Liv : 07.02.2010 - 20:47
Liv jest offline   Odpowiedź z Cytatem