Cytat:
Nie związują jej rąk, nawet nie zabierają jej telefonu.
|
Przecież zabrali jej telefon... Tylko potem, podczas bójki, udało jej się go odzyskać i zawiadomić pomoc.
Cytat:
(bo jednak mimo wszystko nie mam pojęcia, co jest przyczyną konfliktu wewnętrznego Bartka: zasady czy afekta do L. - a może to i to?)
|
Nie mam aż tak dokładnego zarysu akcji, żeby wyjaśnić, co w tym samym czasie działo się z innymi bohaterami. Z Bartkiem miało to być pokrótce tak, że przemyślał sobie raz a porządnie to wszystko, zrozumiał, że nie powinienem skazywać tej NIEWINNEJ kobiety na śmierć z rąk brata. Ale można powiedzieć, że te dwa czynniki miały na to wpływ (ale co bardziej, nad tym się już nie zgłębiałam)
Z tego samego powodu nie wyjaśnię Ci, czemu padło na rodzinę Lily, jednak bardzo spodobały mi się Twoje spostrzeżenia, szczególnie to o "łatwości" tropu.
Wszystkim Wam (a Tobie, Hnat, w szczególności) dziękuję za kolejną dawkę opinii. Marnotrawię i tak już nieźle zmarnowany czas na feriach, ale co nieco udało mi się szkrobnąć

Ale pojęcia nie mam, kiedy napisze resztę i w końcu wstawię odcinek.
@down: Nowy czytelnik? Miło

Nie mogłam uwierzyć, że ten komentarz jest tutaj. Pozostaje mi pogratulować Ci przebrnięcia przez to FS (a może i przez całą serię?

, bo dużo tego jest i gdyby nie to, że sama stworzyłam to monstrum, nie przebrnęłabym przez to. Teraz przynajmniej wiesz, jakie kompetencje ma osoba poprawiająca Twoje artykuły do gazetki
Do wszystkich: odcinek tak naprawdę gotowy, chociaż mam co do niego sporo wątpliwości i brakuje mi zdjęć.