Hmm... to może ja zacznę. Szczerze mówiąc nie poleciłabym tego opowiadania żadnemu z moich znajomych, jakieś takie drętwe. To znaczy w niektórych momentach podoba mi się twój styl pisania, ale strasznie mnie przeraża mnie ilość tekstu, zdjęć i ich wielkość. Zdjęcia na forum nie powinny przekraczać rozmiaru 600x800. Nie mieszaj czasów! To wygląda okropnie. Ciekawe co będzie w następnym odcinku, bo na razie jest strasznie, ale to strasznie nudno. Albo mi komputer źle działa, albo wstawiłeś przez pomyłkę dwa razy fragment opowiadania. Plus za zdjęcia w trójce, ale jeszcze poćwicz fotografowanie. Zwróciłam uwagę też na ciągłe powtórzenia typu "Jolka zrobiła", "Jolka powiedziała", "Jolka poszła". Nie mogłeś zastąpić w niektórych miejscach "Jolkę" po prostu "blondynka" lub "moja przyjaciółka"? Niektóre pojęcia nie są za dobrze wyjaśnione i trochę za mało opisów... Mogłeś wprowadzić chociaż kilka dialogów, bo bez nich całość jest nudna. I jeszcze tak pod koniec, to już koniec czy będziesz dodawał kolejne "odcinki"? Ok moja ocena to 5/10. Mam nadzieję, że nie stracisz chęci do dalszych przygód z pisaniem

Pozdrawiam i życzę zapału do pracy

Mika.