View Single Post
stare 17.02.2010, 09:08   #2
Mika.

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Historie z życia moich simów

Ta część chyba bardziej mi się podoba, lecz nie za bardzo ją rozumiem, a tak dokładniej nie kumam kto co powiedział. Ponownie chyba za dużo zdjęć, przynajmniej jak dla mnie i tak jak by co to nie zmuszam cię do mniejszej ich ilości, ale chyba tak było by lepiej, postaraj się nie wszystkie zdjęcia z wydarzeń umieszczać... I musisz zdjęcia zmniejszyć do rozmiaru 800x600 ponieważ kiedy będą przekraczać tą wielkość moderator bez wahania może zamknąć twoje opowiadanie. I dymków już nie widać, ale chyba znalazłam dwa na którymś zdjęciu z imprezy I chyba tam było coś o obcasach.... chyba chciałeś napisać "ZŁE" a nie "ZUE" chyba ze to drugie to jest jakiś skrót, albo coś czego nie znam. Jestem ciekawa co takiego dziwnego stało się z Jolką, a jeśli już jesteśmy przy Jolce, to zauważyłam, że jej imienia nie używałeś za dużo . Mogłeś trochę opisać tą piękną suknie, o której kawałka nie rozumiem, czy to jest sukienka Raj?? I kto to ta Raj? Czy to w ogóle człowiek, czy chłopak czy dziewczyna? Oczywiście mogę się domyślić, że to dziewczyna, ponieważ ma sukienkę, ale wolałabym się raczej dowiedzieć od ciebie Widzę, ze ujęcia są leprze niż w poprzedniej części, oby tak dalej Ale ja na twoim miejscu starała bym się wyłapywać bardziej szczegółowe momenty. I tam jak do tej głównej bohaterki (o której imienia mi nie wiadomo) podchodzi siostra, nie musiałeś robić oddzielnych zdjęć, kiedy jej sukienka się polepiła. Można było zrobić jedno zdjęcie i wtedy więcej opisać. Ok to ja już kończę moja ocena 6,5/10 Czekam na kolejną część. O patrzcie i znów jestem pierwsza...Ok to pozdrawiam Mika.

Ostatnio edytowane przez Mika. : 17.02.2010 - 09:11
Mika. jest offline   Odpowiedź z Cytatem