Cytat:
Napisał Natix
Po tym, gdy skończyłam grać " Samotnymi matkami" stworzyłam 3 własne simki.
Ann, Amanda i Elizabeth Blythe to trzy siostry, trojaczki, które przybyły do SV, by szukać szczęścia. Od razu zapowiedziałam sama sobie, że nie będę ich swatać.
Ann całą swoją energię poświęcała karierze w polityce ( jej marzenie to 10 poziom) i rozwijaniu charyzmy. Będąc obecnie burmistrzem, ma charyzmę rozwiniętą na 10 poziomie. Na swą kampanię uzbierała (prosząc ludzi o fundusze i urządzając imprezy) na razie 36 tys.
Amanda chce być pisarką i zarabiać dużo w honorariach. Napisała już " Fakt historyczny " i obecnie pisze dramat obyczajowy dla S. Wainwright pt. " Tam, gdzie nie wyją już psy". Na pisanie poświęca średnio 4 h/ dzień. Nie pracuje. Gdy nie pisze uczy się gotować i uprawia bujną plantację chwastów ( czyt. ogródek warzywny ). Była zauroczona w Steel'u i w Sw0rdzie. Teraz są pokłóceni. A mieli być przyjaciółmi.
Elizabeth 'Liza' Blythe pięknie gra na gitarze ( 7 poz. ). Na razie jest tylko menadżerką zespołu, lecz chce zajść wyżej. Nie jest ona wcieleniem piękna, lecz pracuję nad tym. Liz chce adoptować dziecko, lecz na razie nie mam tego w planach.
|
Bardziej szczegółowa kontynuacja...
Ann jest już gubernatorem. Jej kampania pochłonęła 40 tys. Zaprzyjaźniła się już z połową miasta i zna wszystkich simów. Co do wypełniania tych zadań w dzienniku umiejętności : została jej do wyp. tylko 1. Ta o dowcipach.
Amanda skończyła pisać " Tam, gdzie nie wyją już psy" - jest to przebój. Obecnie całkowicie pochłania ją pisanie romansu " Miłość z ulicy Kasztanowej". Idzie jej nieźle : 74%. Sprawia jej to dodatkową frajdę, bo jest romantyczką. Poprawiła swą umiejętność pisania na chyba 8 poziom. Na pisanie poświęca ok.8-9 godzin!
Elizabeth awansowała kilka razy i stała się tekściarzem, po wybraniu kariery rockmana. Cały jej czas pochłaniają koncerty w " Teatrze im. J. Lennona " (tak mu zmieniłam nazwę xD ). Często też wyprawia imprezy, na których ona gra, Amanda gotuje a Ann naciąga bogaczy na fundusze.
Może powiecie, że to dziwne, ale moje simki rzadko są w domu. Noce spędzają na mojej ulubionej parceli " centralny park miasta'. Wszystkie słupki "podciągam" kodem.
Zwracam się też z prośbą do Dziurawca : kontynuuj losy twojej rodziny, jestem ich bardzo ciekawa.
EDIT : Ann jest awansowała 2 razy i jest już Przywódcą Wolnego Świata. ( spełniła swoje pragnienie życiowe )
Amanda skończyła " Miłość z ulicy Kasztanowej" i skończyła pisać kolejny romans : " Intryga zdradzonej kochanki". Obecnie pochłania ją pisanie KOLEJNEGO romansu "Marionetka namiętności". Zarabia ponad 5 tys w honorariach więc spełniła swoje pragnienie życiowe.
Liz jest gwiazdą rocka - spełniła pr. życiowe. Ma 10 poz. gitary. Adoptowała dziecko - dziewczynkę Katie.
Moje simki spełnione, usuwam rodzinę...