View Single Post
stare 18.02.2010, 14:08   #13
Bezimienna

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Historie z życia moich simów

Jak innym, podoba mi się fabuła. Znalazłam jednak parę błędów:
Cytat:
Moja wspaniała siostrzyczka, o lepszej to marzyć nie można, kto ma jeszcze taką, że bezczelnie wyleje nektar na sukienkę i powie, że to nie jej wina?
Moje wersje:
1.Moja wspaniała siostrzyczka, o lepszej marzyć nie można (kto ma jeszcze taką?), bezczelnie wyleje nektar na sukienkę i powie, że to nie jej wina.
2.Moja wspaniała siostrzyczka, (o lepszej marzyć nie można, kto ma jeszcze taką?), bezczelnie wyleje nektar na sukienkę i powie, że to nie jej wina.
Cytat:
Raj tylko spojrzała na nas spode łba, ale Brina. Uciekła tak szybko jak tylko mogła. Chyba nie chciała na to patrzeć.
Moje wersje:
1.Raj tylko spojrzała na nas spode łba, ale Brina...Uciekła tak szybko, jak tylko mogła. Chyba nie chciała na to patrzeć.
2.Raj tylko spojrzała na nas spode łba, ale Brina uciekła tak szybko, jak tylko mogła. Chyba nie chciała na to patrzeć.
Cytat:
W przeciwieństwie do policji, która rozgoniła imprezowiczów, i chciała mnie odwieść do domu!
odwieźć (chyba, pewna nie jestem )

Zdjęć jest strasznie dużo, i wydaj mi się że tekst to tylko jedna trzecia tego wszystkiego. Moja ocena:8/10
PZDR~Carolina