View Single Post
stare 19.02.2010, 22:02   #525
Miscreave
Guest

Domyślnie Odp: Losy rodzin Maxisa...jak się potoczyły?

Miłowo

Ćwir:
Morthimer jest z Diną mają synka, Johna [małe dziecko] i bliźniaczki Chelsea i Deena (obie niemowlaki). Kasandra porzucona przez Dona wyszła za Dariusza Marzyciela z którym ma syna Aidena [wiek szkolny] i córkę Vivienne [niemowlak]. Aleksander jest na studiach matematycznych, 3 rok, na których zaręczony jest z niejaką Biancą.
Marzyciel:
Dariusz jest z Kasandrą z którą ma syna i córkę, Szczepan po skończeniu studiów na wydziale ekonomii pobrał się z Lilianą i mają syna Grega [małe dziecko].
Kaliente:
Dina jest z Morthim i mają synka, Johna [małe dziecko] i bliźniaczki Chelsea i Deena (obie niemowlaki). Nina jest oczywiście po ślubie z Donem i jest w ciąży. Ma też z nim córkę Jasmin [chyba wiek szkolny].
Langerak:
Kasia jeszcze przed ślubem Dona z Niną zaszła z nim w ciążę. Urodziła syna [nie pamiętam ani imienia, ani wieku]. Ma też bachorka z Danielem Przyjemniaczkiem. Chyba córkę [wiek szkolny].
Biedak:
Balbina ciążę w którą jest ze Sławkiem usunęła [tzn. ja usunęłam] i zaszła ponownie tym razem ze Ignacym Gray'em urodziła bliźniaki [dwóch synków] a potem znowu zaszłą w ciążę i urodziła bliźniaczki. Następnie się z nim ożeniła. Damian skończył studia na wydziale nauk politycznych, jest z Andżeliką i mają córkę chyba Katie. Błażej na studiach [drugi semestr trzeciego roku] bodajże na fizyce, ten młodszy też na studiach chyba biologia [drugi semestr pierwszego roku].
Przyjemniak [czy tam Przyjemniaczek]:
Andżelika skończyła studia na wydziale literatury z wyróżnieniem, ożeniła się z Damianem i mają córkę Katie [niemowlak]. Liliana też skończyła studia na wydziale sztuki niestety nie z wyróżnieniem xDD jest ze Szczepanem i ma z nim syna Grega [małe dziecko]. Ta ich mama jest stara, Daniel też w dodatku ma córkę z Kasią Langerak.
Próchno:
Adoptowałam im czarnoskórego Duncana, który aktualnie jest na studiach. Dziadzio zmarł. Babka jeszcze żyje.

Ostatnio edytowane przez Miscreave : 19.02.2010 - 22:05
  Odpowiedź z Cytatem