hej!
moj problem rowniez jest zwiazany z wylaczajaca sie gra. otoz mialam ts3 na lapku, dzialaly dotychczas bez zarzutu, az dzisiaj zainstalowalam sobie na nim wymarzone podroze (aktualizacje rowniez zrobilam) oraz moda na ciaze u nastolatek z mod the sims. zrobilam wszystko tak, jak bylo napisane w instrukcji: plik resource.cfg do folderu the sims 3, utworzylam folder mods, a w nim packages i tam dalam wszystkie pliki .package, i ten plik d3dx9_31.dll umiescilam w the sims 3/game/bin. dodam, ze gra nie byla zainstalowana na dysku C w program files tylko na drugim dysku, D. no i odkad zainstalowalam WP i moda to wszystko sie schrzanilo - intro bylo, ekran ladowania gry sie pojawial, ale gdy pasek ladowania sie wypelnil nic sie dalej nie dzialo! gra nie przechodzila do wyboru save'a, tylko wszystko sie zatrzymywalo na koncowym etapie ladowania...
wobec powyzszego odinstalowalam gre i po restarcie kompa zainstalowalam ja normalnie na dysku C, w program files. nie aktualizowalam w ogole gry, odpuscilam sobie instalowanie WP, bo pomyslalam ze moze nie zrozumialam czy pliki tego moda mam umieszczac w folderze podstawki czy WP i stad ten problem, no i skupilam sie wylacznie na modzie. wszystkie pliki umiescilam w odpowiednich lokalizacjach tak jak poprzednio, zgodnie z instrukcja z mod the sims. i jest jeszcze gorzej - zaraz po intrze gra sie po prostu wylacza, zaraz po pojawieniu sie ekranu ladowania.
czy ktos ma moze jakis pomysl co robie nie tak? zalezy mi na tym modzie bo daje to wiecej mozliwosci w grze, a ona sama zrobila sie juz dla mnie nudnawa i chcialabym ja troche uatrakcyjnic.
dzieki z gory za pomoc!
pozdrawiam