bezsenna - to lustro na niczym się nie opiera, zwróć uwagę na to, jak jest zakończone na dole. Jest ono tam jakby "zagięte" tak, że stoi samo. To jest takie lustro, które stawia się gdzie się chce, nie na ścianę.
Cytat:
Napisał Mika.
jedyne co jest ok, jak zawsze bryła. Trochę ściany i podłogi rażą w oczy, mam namyśli to, że jest pusto... Albo nie miałeś weny, albo nie wiem ^^ Mam nadzieję, że następnym razem będzie lepiej,
|
Ja nie rozumiem. Na prawdę. Czy ten dom tak całkowicie odbiega od pozostałych?
Mam wrażenie jakby wszystkim się nagle gusta pozmieniały.
W żadnym razie nie chcę wykazać się nietaktem, ale ten projekt wydawał mi się moim najlepszym jak do tej pory. Wydaje mi się, że większość osób, które jeszcze przed jakimś czasem królowało w tym dziale, teraz zupełnie o nim zapomniało, wobec czego prezentuję się teraz przed nową publicznością, być może bardziej wymagającą.
Chodzi mi o to, że ja nie zauważyłem u siebie braku weny, wręcz przeciwnie, zdaję się, że właśnie zaczynam myśleć z polotem.
Ale najwyraźniej zostaną mi podcięte skrzydła :/ Muszę się zabrać za kolejny projekt, bo ten mnie zawiódł mimo, że początkowo wzbudzał duże nadzieje.