View Single Post
stare 02.03.2010, 19:54   #28
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Błąd zapisu gry

Ja w ogóle nie jeżdżę na wakacje bo szczerze, to mi się podróżowanie dawno znudziło. Instaluję WP tylko dla nowych gadżetów. Nie wiem więc jak by mój zapis się zachował, gdybym uparła się pojechać na wakacje.

Zauważyłam co u mnie znacznie spowalniało grę. W ustawieniach grafiki jest taka opcja "Włącz Ukrywanie Obiektów". Chodzi o to, żeby ładowało się tylko umeblowanie na aktywnym piętrze w budynkach. Ja mam nowy i silny komputer. Mam wszystkie ustawienia grafiki na maksa. Gdy nie kazałam ukrywać obiektów, to mi się ładowało umeblowanie we wszystkich domach i przez to gra się wlokła. Moi Simowie znają wszystkich ludzi w mieście, żebym mogła mieć dostęp do ich grobów w mauzoleum, więc gra pokazywała mi meble przyjaciół. A że moi ludzie przyjaźnili się z całym miastem... Jak tylko włączyłam ukrywanie obiektów gra ruszyła z kopyta, ale i tak mam błędy zapisu. Ja teraz zapisuję grę co 5 minut. Żeby nic nie stracić. Ale mam ten cały błąd 12 i nic na to nie poradzę.Nic nie pomaga, gdy gra się zawiesi i nie chce się zapisać, to nie mogę tego obejść.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem