View Single Post
stare 03.03.2010, 16:40   #7
Tuptuś
Guest

Domyślnie Odp: Problemy z misjami

Cytat:
Napisał Ramzes Zobacz post
Prosze o Pomoc w Egipcie, jestem w grobowcu Abu Simbel i nie moge znaleźć kluczy do niebieskiego i czerwonego kapłana, w pomieszczeniach tych znalazłam dźwignie na ścianie pociągam jedną z nich wyskakuje mi w drugim pokoju w ścianie przełącznik ale gdy do niego podchodze znika co mam zrobić? Aha w świątyni tej jest taki mały labirynt z kturym jest ruchomy posążek który trzeba tak przesunąć by trafił na przełącznik poddłogowy po drugiej stronie tylko jak to zrobić skoro za każdym razem simka ma zagrodzoną drogę. Będe wdzięczna za udzielenie informacji pozdrawiam serdecznie
Co do pierwszego, to też się podpinam, bo nie mam zielonego pojęcia jak to zrobić A do drugiego punktu - kombinuj z tymi oczyma Horusa - jedno teleportuje Cię do drugiego i tak w kółko, więc jedno kładź przed posągiem, a potem się teleportuj. Trochę ciężko to ogarnąć, ale myślę że po jakimś czasie dasz sobie z tym radę.

EDIT: Olśniło mnie! Po prostu zrób to samo z tymi oczyma - jedno połóż w jednym pokoju, drugie w drugim i się teleportuj. Działa, sprawdzałem przed chwilą

EDIT2: Jeszcze jedna sprawa, mianowicie jak jest kopalnia miedzi w Egipcie, to jest taki pokój, gdzie schody są zagrodzone głazem. Głaz rozwaliłem, ale jak zejdę na dół, to jest taki pokój dziwny, i nie wiem jak mam przejść na drugą stronę:

http://www.bankfotek.pl/view/557706

Kombinowałem tak jak wyżej z Sauronem, ale nie działa w żaden sposób :<

BTW, ciekawe czy mnie ktoś jeszcze pamięta :p

Ostatnio edytowane przez Tuptuś : 03.03.2010 - 17:15
  Odpowiedź z Cytatem