[B] Oto moje nowe fotostory pt."Życie samotnej matki"
Cześć. Jestem Dominika Wałek i mam 24 lata. Mieszkam w Simowie Górnym wraz z moimi dziećmi: Moniką i Piotrkiem. Ich ojciec ma 21 lat. Poznałam go na jakiejś dyskotece, 8 lat temu. Tam zaproponował mi kilka drinków, do których potajemnie dosypywał jakiegoś proszku, a potem zaciągnął mnie do łóżka. Jednak, gdy sie obudziłam nic nie pamiętałam. Poszłam do domu, ale spadłam ze schodów i dopiero sąsiadka mnie znalazła i zadzwoniła po pogotowiem. Tam okazało sie, że jestem w ciąży. oto moja rodzina:
Życie samotnej matki nie jest łatwe. opowiem wam całą moją historię. dodam zdjęciadzięki czemu będziecie mogli mnie zobaczyć.
Wszystko zaczęło się gdy tu się wprowadziłam z dzieciakami. Na początku musiałam znaleść pracę. Oczywiście już ją mam. Mój nowy zawód to MASKOTKA DRUŻYNY. Płacą mało, ale chociaż coś dostaliśmy.

A oto naasz domek. Jak narazie nie ma pomalowanych ścian i podłóg, ale gdy wrocę wszystko to naprawię.

Ale fajniue! już pierwszego dnia dostałam awans! Co za frajda! Jużź domek jest pomalowany, umeblowany, a za resztę pojechałam do miasta i kupiłam piękną koszulę nocną.

w następnym odcinku opowiem wam o mojej pierwszej znajomości, danielu.
o tym co podsłuchałam od moich dzieci
o płaczu Moniki
o zwolnieniu z pracy

I co? podoba się wam? Moje fotostory przxewiduję, że bedzie miało ok. 25 odcinków. Jeśli chcecie, żebym zamieścił wasz pomysł to mi napiszcze na gg: 2887418
Nara