View Single Post
stare 06.03.2010, 19:08   #13
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: Twory by Renesmee

Nie mam w zwyczaju oceniania Simów, a już w ogóle ww TS3, no ale jak chcesz... Polecą wszystkie imiona z 2. strony, bo chyba ocena "pierwotnych" na wiele się tu już nie przyda

Rosalie - i bardzo dobrze, że się nie maluje! Nie wygląda mi na "damę tego świata". Widać lubi luźne rzeczy, a do tego makijaż absolutnie nie pasuje.
Jeśli chodzi o samą twarz, mogłaby mieć węższe usta, w dodatku mogłyby być troszkę niżej (tym bardziej, że podciągnięty w dół podbródek>
Po namyśle stwierdzam, że fryzura jest OK.
Carmen - ubranie kompletnie odpada, szczególnie te jeansy i kangurka. I buty zresztą też. Twarz jest w porządku.
Kate - coś z meshem jej włosów jest nie tak. Na jednym zdjęciu najechałaś myszką na jej twarz, i dlatego ją "przybieliło"
Oprócz włosów zmieniłabym jej jeszcze ten golfik na jakiś T-shirt (czarny ofc ;D)
I ma taki sam nos jak Rosalie, co też mi się nie podoba.
Bella - do tego typu urody BRĄZOWE oczy! Ta zieleń (czy tam turkus) strasznie do niej nie pasuje. I ubrałabym ją też zupełnie inaczej. Taki strój jest dla luzaka, więc do grzecznego koczka broń Boże nie pasuje!
A, i brwi koniecznie ciemniejsze. Zawsze niech mają ten sam odcień co włosy albo będą ciemniejsze.
Pierwsza Simka - taka nijaka. Znowu zły dobór fryzury do stroju.

Ogólnie wszystkie Twoje Simki wydają mi się być robione na jedno kopyto. Kate bije pozostałe na kolana pod względem oryginalności urody.
I czemu wszystkie mają oczy w odcieniu niebieskiego? Kolory typu brązowy, szary i zielony już nie istnieją? A choćbyś nawet którejś dała czarny, nic się nie stanie!
Eksperymentuj z różnymi typami urody, charakterami Simek, żeby oglądanie i ocenianie było ciekawsze
Liv jest offline