View Single Post
stare 08.03.2010, 17:39   #2
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Rozwiązanie - błąd zapisu 12 i 13.

Ja z kolei nic takiego nie zauważyłam. Zapisuję grę co chwilę i zmiana wyglądu chyba mi nie szkodzi. U mnie są problemy z innej beczki. Jak mam niskie parametry grafiki to mogę grać i nic złego się nie dzieje. Wystarczy, że je podniosę a gra za chwilę traci stabilność i zaczynają się problemy. Ja przyznaję, że mam dużo dodatków z neta i bawię się dużymi rodzinami. Więc gra chodzi mi dobrze w zasadzie niemal płynnie. Minimalnie się tnie. Gdyby tak mi się cięła grafika w dwójce, gdy w nią grałam na starym kompie to bym była w siódmym niebie normalnie. Ale odchodzę od tematu...

Więc pytam, chociaż wiem, że odpowiedzi nie dostanę... Dlaczego gra mi się wiesza, chociaż komputer sobie świetnie radzi? Dlaczego nie mogę zapisać gry, skoro gra w zasadzie działa? Nic nie jest gorzej ani lepiej, tak samo szybko wszystko się dzieje i nagle ni z gruszki ni z pietruszki mam błąd zapisu lub wyjście z gry? Mi już ręce opadają. Nie mam już dwójki, wiem, że i tak bym do niej nie wróciła, bo trójka jest o niebo lepsza. Ale czasem jak mnie tak trójka solidnie wkurzy to bym najchętniej rzuciła płytą z trójką z całej siły w ścianę i patrzyła, jak się pięknie roztrzaskuje...
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem