Odp: Do tych, którzy nie mają błędów zapisu
Byłabym zainteresowana zmuszeniem Windowsa XP HE SP2 do widzenia i korzystania z więcej niż 3,5 Giga RAM'u. Chodzi o to, że ja jestem bardzo zadowolona z mojego systemu operacyjnego. Nie chcę na razie innego. Jednak może przyjść czas, gdy będę chciała dokupić RAM i będę musiała kupić inny system. Wolałabym zostać przy XP, ale skoro on nie umie czytać dużej ilości RAM, to mogę nie mieć wyjścia. Ja mam teraz dosyć silny komputer. Kupiłam jakieś pół roku temu i jestem bardzo zadowolona. Mam Tomb Raider'a Underworld, który jest dosyć wymagającą grą, a gram na najwyższych ustawieniach i absolutnie nic się nie tnie. Gra chodzi w 100% płynnie i mogę się cieszyć naprawdę piękną graficzką tej gry. Pożyczyłam Wiedźmina od kolegi, żeby przetestować kompa, to było to samo, najwyższe obroty i zero zacinek... A takie Simsy 3 się u mnie zachowują, jakbym miała ostatniego szrota... Przykre, naprawdę przykre. Teraz jest dobrze, po tych przeróbkach pamięciowych, ale ile mi do tej pory gra krwi napsuła... Ach szkoda gadać...
|