View Single Post
stare 15.03.2010, 08:50   #80
GaGasz

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Losy rodzin MAXISA

Ja mieszam życie rodzinom maxisowym z moimi ;]
Ale ogólnie:
Mortimer poznał Dianę i mają syna ,Carlosa.
Michał Kawaler poznał simkę (nie pamiętam imienia) której zależy na kasie (jest arogantką a jej pragnieniem życiowym jest pływać w pieniądzach xd) i są małżeństwem (Ale zamierzam zrobić Dinę i Ninę i trochę pomieszać :d ) Przemysław Lada dorósł (młody dorosły) i poznał moją ukochaną simkę Violette McQueen - wzieli ślub , zamieszkali w małym domku na krańcach S.V., urodziła im się córka Anabell i żyją ...żyli sobie, przedwczoraj jak wszedłem do tej rodzinki Violetta miała czerwony pasek głodu a kodem nie mogłem jej powiększyć Umarła i Przemysław sam wychowuje córkę.
Za to 'nowa' tj. Diane Core (nie ta z którą jest Mortimer) jest rozpieszczona i zamieszkała z Gobiasem Koffi w jego domu dla kasy Urodził im się syn a ona nie cierpi dzieci xD Potem Gobias Umarł a Diane zaczęła flirtować z tym Cyrklem (?) ze współlokatorów i mają dzieciaka nie pamiętam imienia xd
Connor Frio poznał Rose (moją simówe xd) i mają w sumie 3 dzieci - Stephanie + jej siostra bliżniaczka (nie pamiętam znów imienia ) a potem jeszcze jedna dziewczynka nie pamiętam jak się zwała XD
Belle i Jokaste zamierzam zabić XD Reszty nie ruszałem i sami się postarzeli ;]
GaGasz jest offline   Odpowiedź z Cytatem