View Single Post
stare 15.03.2010, 19:48   #731
ewuniatko
Guest

Sad Nadal bez zysku :(

Pograłam już sobie trochę z Waszymi wskazówkami i piszę co nastąpiło:

1. Usunęłam stary biznes i założyłam nowy, mały sklepik.
2. Moje towary to głównie elektronika
3. Podwyższyłam ceny do: "drogo" oraz "bardzo drogo" - ale skutek tego chyba jest taki, że klienci owszem przychodzą do sklepu, długo się zastanawiają, a potem wychodzą nic nie kupując.
4. Dałam też urządzenie do pobierania opłat przed wejściem. Na razie ustawiłam na 14 $ za wstęp. Jest dużo chętnych. Prawie wszyscy płacą, lecz po jakimś czasie, te 14$ znika. To znaczy - jeśli Mój Sim ma zysk, to wtedy na jego głową pojawia się liczba +14$, a jeśli jest na minusie to pojawia się -14$ i tak jest kilka razy od paru osób jednocześnie. Zupełnie tego nie rozumiem
Dlaczego tracę te pieniądze? Czy to jest spowodowane tym, że klient jest jakoś niezadowolony ze sklepu czy coś takiego?
5. Czasami zdarza się tak, że ktoś coś kupi, przez chwilę w jego ręce pojawia się ta torba na zakupy, ale nie podchodzi do kasy tylko wychodzi ze sklepu. Co to oznacza? Że kupił czy nie?

Bardzo przepraszam, że jestem taka upierdliwa z tym biznesem, ale bardzo mi zależy na tym, gdyż ten dodatek bardzo mi się podoba i chciałabym mieć z tego pełną satysfakcję
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.