Odp: Opowiadamy jak sobie gramy.!!! :)
Ja opowiem trochę nietypowo... bo nie ingerowałem w losy tej rodziny, lecz przy swataniu wyszło szydło z worka...
Rodzina Ćwir i Kawaler, mówi wam to coś? ; )
Kornelia i Gwidon umarli ze starości ich nagrobki przepadły, Mortimer mieszkał nie sam, bo z rodziną Crosby, której nawet nie znał, nie byli toteż jego potomkowie, po prostu tam mieszkali razem z nim.
Wacław i Jokasta również umarli, ich syn Michał wydał się za Traci Ursine, córkę Claire Ursine i Jareda Frio, miał z nią 5 dzieci, mimo iż Traci miała cechę nie lubi dzieci. o.O Dzieci miały na imię tak: Celeste, Daphe, Enriquetta, Rob, Paweł - on został mężem mojej simki Stelli. Paweł ma już córkę Natalię oraz drugie dziecko w drodze.
To losy Michała Kawalera, a teraz Bella - ona nie wzięła ślubu z Mortim, lecz ma z nim syna Nathana, który jest w związku z mężczyzną Sterlingiem Newellem - zaadoptowali synka. Sterling przed znajomością z Newellem miał już 4 dzieci - sami chłopcy. Obecnie Belka i Mortek nie żyją, ale przed kresem ich życia za moją ingerencją wzięli ślub i zaadoptowali czarnoskórego (z przypadku) chłopczyka - Kwiryna. Teraz Kwiryn jest dorosły... to tyle : D
|