View Single Post
stare 18.03.2010, 13:48   #69
Kab Hun

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Co osiągnęliście bez kodów?

Cytat:
Ja zawsze gram z kodami bo moje simy nie będą żyć jak jakieś wieśniaki.Buduję im wille i wielkie baseny wy też powinniście grać na kodach, wszyscy muszą grać z kodami bo to dobrze służy!!!!!!!!!!!!!!!
Mam nadzieję, że po upływie tych 3 lat od napisania tego posta, owa panna wydoroślała. Nie ma to jak narzucanie innym swojego zdania, nie? Z wiekiem taki pogląd powinien jej przejść...
Cóż... Grając bez kodów udało mi się różnymi simami osiągnąć różne rzeczy (a grałem na rozmaite sposoby...). Większość z nich została magami i na terenie posiadłości walało się pełno nagród, kryształów, korzeni itp. Część poszła w kierunku gwiazdorstwa - jednak ledwie 3-4 simy miały maksymalny poziom pięciu gwiazdek. Pozostali obrali zwykłe kariery szaraczków i pozostawali jak nie politykami, to innymi policjantami. Nawet nie chce mi się liczyć, ilu z nich doszło na szczyt ;p Kasy w sumie zarobiłem dość sporo, jednak nie przeprowadzałem mojej rodzinki nigdzie dalej, tylko rozbudowywałem to, co już miałem. Niemal całą powierzchnię zawalają różne nieprzydatne rupiecie, ale usuwać ich nie zamierzam. Tą rodzinką grałem chyba ze 2 lata, a w grze upłynęło 397 dni. Co ciekawe - simsy mam usunięte, ale sejw z tym domkiem nadal na dysku siedzi i czeka na lepsze czasy. ;]
Kab Hun jest offline   Odpowiedź z Cytatem