View Single Post
stare 21.03.2010, 11:47   #50
Levkoni

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3 - Kariera - dyskusje.

Co do tych, którzy twierdzą, że będzie można oglądać wnętrza budynków pracy to się na bank mylicie. Na zwiastunie pokazane było laboratorium i remiza strażacka od środka, ale to zapewne było wybudowane do celów reklamowych. Jeśli się pokarzą nowe budynki i będzie można oglądać ich wnętrza, to zapewne będą to budynki wykonane w trybie budowy, więc budynki, które były "gotowe" w TS3 np. restauracja czy komisariat policji na pewno pozostaną takie, jakie są, czyli bez wnętrz. Oczywiście to moje takie, eee... teorie. Dodatek na pewno zapowiada się ciekawie, coś oryginalnego, już w TS2 marzyłem, żeby można było rzeźbić innych simów i wreszcie się doczekam. Teraz wychodzi pewien błąd którzy twórcy popełnili przy TS3. Stworzyli budynki pracy, jednak teraz pojawią się kariery nowe i co za tym idzie powinny pojawić się nowe budynki... mogę się spodziewać, że będzie trzeba je postawić na jakiś pustych parcelach w Sunset i Riverview ze skrzynki parcel, jednak jeśli w kolejnych dodatkach będą dochodzić nowe kariery (a czego oczekuje bo tak było od początku serii) to będą musiały być nowe budynki, w końcu zabraknie miejsca na ich stawianie Może być też tak, że będą nowe kariery w starych budynkach, np. jeśli architekt może pracować w biurowcu, ewentualny nauczyciel w szkole, a kariera sędziego w ratuszu. Oczywiście jeśli by się pojawiły takie kariery kiedyś tam, nie licząc architekta, który pojawi się teraz
Levkoni jest offline   Odpowiedź z Cytatem