View Single Post
stare 23.03.2010, 20:44   #3
Gio

Reputacja: 15
Domyślnie Odp: Nowy Dom Rodziny Kruk

Dom jest naprawdę udany Może jednak nieco bardziej rozwinę swój komentarz:

Bryła Bardzo ciekawa, może jednak trochę nie pasują te małe, czarne okna (które z drugiej strony ładnie komponują się z dachem). Ale wszystko rozjaśnia piaskowy kolor i ciemniejsza cegła w wnękach. Ogród już o wiele bardziej ubogi, no ale czego można spodziewać się na pustyni?!

Przedpokój Fajne meble, tapeta być może trochę za ciemna, ale ogólnie jest miło i przytulnie.

Łazienka Tutaj akurat już niezbyt mi się podoba. Ta wanna to tak jakoś niespasowana do ogółu. Myślę, że tutaj bardziej swoją rolę spełniłaby zwykła prostokątna lub narożnikowa. Chyba źle tutaj to wszystko rozplanowałeś.

Salon No, całkiem fajnie. Wielki plus za to wielkie okno, od razu jaśniej się robi Ale co tutaj robi ta deska do prasowania i rowerek treningowy?!

Kuchnia Tutaj nie mam zastrzeżeń. Tylko co to wisi nad zlewem? (podejrzewam, że jakiś okap, ale nie widzę sensu po co on tam jest)

Jadalnia Zbyt elegancka, w ogóle nie pasuje do ogółu domu, ponadto urzyłeś w niej samych maxisowych rzeczy, co jeszcze pogorszyło sprawę.

Pomieszczenie szalonego naukowca Jest ok, sam zawsze robię w moich domkach jakieś tajemnicze pomieszczenia. Chociaż mogłoby być bez okien ^^

Przedpokój II piętra Chyba nie miałeś na niego pomysłu, takie wszystko i nic Ale jest dobrze.

Pokój Rafała No, może być. Rozumiem, że chłopak ma zrypany gust, ale to już jego sprawa (albo inteligentniej: o gustach się nie dyskutuje :>)

Pokój Auril Tutaj jest akurat cudownie, sam chciałbym mieć taki pokój

Główna sypialnia Tak średnio jest, garderoba zajmuje zbyt dużo miejsca, przy czym łóżko w takim narożniczku wygląda bardzo ciasno.

Ogólnie:
-Rozplanowanie pomieszczeń jest dobre.
-Wszystkie sprzęty do ćwiczeń do wspólnego pomieszczenia!

Więcej zastrzeżeń nie mam
pozdrawiam