Cytat:
Napisał theground
MrsLadyDoris dziękuję ślicznie za wyczerpującą odpowiedź  Teraz kolejny model mam do oceny http://www.komputronik.pl/index.php/...?cpsrc=skapiec
Czy na tym też pójdzie? teraz mogę dość często wyskakiwać z podobnymi pytaniami gdyż przymierzam się do kupienia laptopa, ma mi służyć głównie do internetu, ale jedyna gra w jaką chciałbym na prawdę na nim pograć to właśnie TS3 i dla tego szukam takiego, który ją dobrze zniesie 
|
He, he skąd ja to znam

, pierwszego laptopa ( wspomniany przeze mnie dell), kupowałam z myślą o Simsach 3, nie zawiodłam się ale szybko musiałam dokupić drugiego lapka na własne potrzeby, bo z resztą mojej rodzinki w składzie x 2, nie mogliśmy się dogadać co do użytkowania.
Na swojego obecnego Asusa trafiłam przypadkiem będąc u znajomego w sklepie i wiedziałam, że będzie już mój. Nawet mój znajomy śmiał się pod nosem, że ten Asusek to w sam raz pod te moje simsiaki

Generalnie gustuję w markowych sprzętach ale głównie to w Asusach, ta firma nigdy mnie nie zawiodła i jestem z niej bardzo zadowolona. W przeszłości miałam już asusy i miło wspominam ich użytkowanie.
Ten Lenovo to całkiem fajny sprzęcik jak na użytkowanie go tylko do neta i tym podobnych pierdołek a jeśli chodzi o grę, to na przykład ja nie zastanawiałabym się długo bo sama karta w tym laptopie jest wypasiona, taka akuratna do gierek.
Myślę, że w tym przedziale cenowym nie znajdziesz nic lepszego.Za typowy laptok do gier trzeba by słono zapłacić

, zresztą poczytaj komentarze innych użytkowników

, widzę , że są bardzo zadowoleni ale wybór i tak należy do Ciebie.