View Single Post
stare 11.04.2010, 19:42   #28
Invidia Semper

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Ostatni Strzał

Titellè
Dziękuję, cóż,w takim razie będę musiała skracać następne odcinki, ale ten jest naprawdę krótszy od przeciętnego odcinka Heltemodiga.

Carolina
Cóż, widzę, że Rose zwróciła na siebie uwagę- owszem, ona również pokaże, na co ją stać, ale to wszystko w swoim czasie;>

Sherlock
W takim razie cieszę się, że mimo wszystko Ci się podoba.

Ellie
Bardzo podbudowałaś mnie tym komentarzem!xd Ale sympatią do Clarka zbiłaś mnie nieco z tropu oO Zawsze musisz być jakaś taka dziwaczna! Postaram się o jakieś ciekawe ujęcie na następny raz;p

Searle
Ciężko jest stworzyć faceta przed 40, żeby nie wyglądał jak starzec, załóżmy, że on się powoli starzeje;p Co do zdjęcia w samochodzie- długo czekałam, żeby uchwycić ten moment.

Sanda
Kochana, ja po każdym akapicie czytam całość, potem jeszcze conajmniej 3 razy, ale wiadomo, że jak ktoś zna tekst prawie na pamięć, ciężko wyłapać literówki, nie jesteś bardziej zła niż ja sama na siebie, postaram się, zwłaszcza, ze coś mi się w wordem dzieje, nie wyłapuje wszystkich błędów.
Użyłam słowa 'podziemie' jako określenie 'wyjętego spod prawa', jeżeli o to Ci chodzi, a wiadomo, że niektórzy ludzie żyją w ten sposób przez całe życie, także nie widzę w tym nic zaskakującego
Co do biura Jacka- jeżeli znajdziesz mi jakieś obrazy przedstawiające sposób wyrobu bawełny to zmienię i jeszcze wspomnę o Tobie w FS!
Rose..tak, ona będzie dziwną postacią. Postaram się o ujęcia twarzy, co jest trudne, bo mi od nadmiaru dodatków grafika pada. Co do gitary- znalazłam niechcący w folderze i nie mogłam się powstrzymać.
Divenyx jest firmą handlującą tekstyliami, gwoli ścisłośći

Dziękuję Wam za komentarze, ale ubi sunt? Gdzie są wszyscy, którzy się zapoiadali przy prologu?:<
Królewnę myszka zjadła.

Atelier
Ostatni Strz
Invidia Semper jest offline   Odpowiedź z Cytatem