Temat: Zemsta
View Single Post
stare 18.04.2010, 14:30   #20
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: Zemsta

Cytat:
Napisał chrumek
Samochód (o ile tego rzęcha można było tak nazwać) stał przed domem (...) wszyscy byli już w swoich domach
Powtórzenie.
Cytat:
A myślał, że po długiej i męczącej podróży z Nowego Jorku będzie spał jak zabity całą no, albo nawet dłużej.
noc
Cytat:
Właśnie pokazywał godzinę piętnaście po pierwszej.
Nieładnie to brzmi.
Było dwadzieścia po pierwszej.
[Glen] Odczytał, że jest dwadzieścia po pierwszej.
itd.
Cytat:
Przypomniał sobie jak to codziennie o dziesiątej trzydzieści zjawiał się w pracy, której nienawidził bardziej niż Arnolda Bacon
Bacona (z odmianą jednak brzmi to lepiej).
Cytat:
Meble, które zostawił, były, łagodnie mówiąc, przeciętne.
Cytat:
Dlaczego ją zaprosił, mówiąc przy tym tak szczerze i uprzejmie, jak nigdy?
Cytat:
Glen był tak zaangażowany w rozmowę, że nawet nie zauważył, że upłynęło już prawie siedem godzin.
$#@%&^Q@!
Nieźle
Cytat:
A może on się zmienił?
A ja mówię, że on taki BYŁ!
Cytat:
Może się zakochał!?
Wiesz, że aż się zaśmiałam? I zaraz przyszło mi na myśl: "miłość w jedną noc" xD
Cytat:
Po zaspokojeniu głodu chciał się odprężyć, jednak nic nie pozwoliło mu oderwać myśli od niej.
No to wszystko już wiemy!
Tylko zmartwił mnie ostatni fragment. Czemu ta idiotka chce go wykorzystać?!

No to się porobiło... Nie wiem czy się mylę, ale chyba chłopak nigdy nie stworzy takiego prawdziwego romansidła. A przynajmniej nie nastolatek.
Szkoda, że wcześniej nie przewidziałam, że to będzie mieszanka. Zresztą jakby się przyjrzeć tym lepszym FS to nigdy nie jest tak, że jest jeden, czysty gatunek typu romansidło, horror itd. Ale to czyni FS lepszym (o ile autor potrafi się odnaleźć w obu gatunkach, co nie zawsze się udaje- widzę chociażby po sobie)
Odcinek całkiem fajny, ale czegoś mi brakuje w tym tekście... Z pewnością nie są to błędy, bo tych troszkę wyłapałam O, chyba wiem. Taka suchość przekazu- żadnych uczuć, nic. Skupiasz się głównie na faktach.
Zdjęcia nadal mnie nie zachwycają (a może dam im spokój? ta gra chyba nigdy mi nie spasuje...). Na ostatnim... Co robi podjazd w parku? I lepszy byłby efekt, gdyby ta Simcia patrzyła się na naszego bohatera.
7,5/10
Liv jest offline   Odpowiedź z Cytatem