Temat: Zemsta
View Single Post
stare 21.04.2010, 15:08   #23
Mroczny Pan Skromności

Reputacja: 14
Domyślnie Odp: Zemsta

No dobra, napiszę coś.
Caro - ze smutkiem muszę stwierdzić, że się mylisz. Przeczytałem kilka FSów różnych autorów i uwierz mi, że większości do pięt nie dorastam
Liv - No to się jeszcze bardziej uśmiejesz, jak przeczytasz następny odcinek. Najpierw obyczaj, potem romans, ale już wkrótce zrobi się z tego prawdziwe SF (dosłownie!) A podjazd w parku... faktycznie, kiepsko to wygląda
VOLT - Dołuje mnie ten brak komentarzy. Po prostu brak mi pewności siebie, a moja polonistka mi w tym nie pomaga (jak oddaje wypracowania). Przy okazji prośba - jeśli ktoś to czyta, a nie napisał komentarza, niech to zrobi! To mi na pewno pomoże. Nigdy nie byłem w Nowy Jorku, więc nie wiem, jak tam jest, ale wydawało mi się logiczne, że w wielkim mieście nie ma żadnego "zacisza". A Emily... powiedzmy, że go zaczarowała (tym razem NIE dosłownie - to nie jest fs o magii, ale o... nieważne, jak przeczytacie, to będziecie wiedzieli).
Lexi - Niestety, zdjęcia nie mogą być większe, największy dopuszczany rozmiar, to 800x600. Cieszę się, że ci się spodobało, ale z przykrością muszę stwierdzić, że twoje fs (które śledzę na bieżąco) jest lepsze. Też bym zrobił w dwójce, ale nie mam (kiedyś miałem, ale i tak bym zbyt wiele nie zrobił bo nie miałem dodatków).
Cóż jeszcze mogę dodać... Tylko tyle, żebyście czytali, oceniali i (jeśli wam się podoba, oczywiście) podtrzymywali mnie na duchu, bo cztery czy pięć komentarzy, to naprawdę mało.
pozdr. chrumek
Mroczny Pan Skromności jest offline   Odpowiedź z Cytatem