View Single Post
stare 22.04.2010, 14:47   #277
Alraris
Guest

Domyślnie Odp: Które Akcesoria są najlepsze?

Większość jest bardzo dobra, więc wybór trudny... Młodzieżowy styl dodaje dużo fajnych ciuszków i mebelków dla nastolatków, jest naprawdę dobrym dodatkiem. Ikea to był mój wymarzony dodatek i wreszcie go wyprodukowali - bardzo się ucieszyłam. Jego możliwości można rozszerzyć dodatkami z neta - i to takimi, co niewiele miejsca na dysku zajmują, bo techniką repository czerpią tekstury z oryginalnych maxisowych rzeczy z akcesoriów Ikea. Moda z H&M jest niezła, ale część ciuchów jest tak wiejska, jak to bywa w H&M a do tego są na standardzie Maxis. Jednak sporo moich simów je nosi.

Jednak zaznaczyłam "Rezydencje i Ogrody" bo to nie tyle akcesoria, co mini-dodatek. Są panele słoneczne lub wiatrak sprawiające, że płaci się mniejsze rachunki, dużo dodatków z różnych kategorii, nowy podział (kategoria) w trybie budowy i nowe kody do gry. A żeby było jeszcze lepiej, z tej płytki odpala się grę, więc mniej szkoda, że się ją porysuje / zgubi lub zniszczy. W takim przypadku wystarczy odkupić sobie tańszą płytkę z akcesoriami, niż z całym dodatkiem - a tego byłoby szkoda.
  Odpowiedź z Cytatem