View Single Post
stare 25.04.2010, 12:47   #86
Malakacha
Guest

ThumbsUp Odp: Losy rodzin MAXISA

Ja niestety muszę grać już stworzonymi, bo coś jest nie tak z moją grą i gdy tworzę sima to w pewnym momencie się komputer zacina <lol2>

Oto moja dłuuuga historia:

Obecnie gram rodziną Lum, którą wszyscy mamy w skrzyni rodzin. Tam jest taki gostek z żoną i nastolatkiem. Wyprowadziłam nastolatka gdy tylko urósł. Potem zaprzyjaźnił się z Agnieszką Zadek (siostra Kornelii Ćwir). Spotkał Molly French i mimo że mieli "gryzące się" cechy charakteru jakimś cudem zakochałam ich w sobie. Ale Lawrence (tak się nazywał nastolatek) nie lubił dzieci (zmieniłam cechy kodem). I potem, gdy dowiedział się że Molly jest w ciąży zaczął się z nią kłócić. Nie mieszkali razem, a gdy przychodził ją odwiedzać (coraz rzadziej zresztą) dziewczyny nie wpuszczały go do domu (może to jakiś błąd w grze, ale Lawrence stał jak durny pod tymi drzwiami i stał). Molly mieszkała w domu ,,Samotne matki". Potem ich cechy zaczęły im przeszkadzać, co doprowadziło do zerwania. Oboje to bardzo przeżyli, ciągle mieli w chmurkach "złamane serce". Lawrence szukał pocieszenia w swojej przyjaciółce, Agnieszce. Aż w końcu się zakochali, mieli nawet kilka cech wspólnych. Lawrence dzięki Agnieszce się odmienił i polubił dzieci (kodem zmieniłam mu tę cechę). Potem tak sobie żyli jako para, aż pewnego razu Lum się oświadczył. Agnieszka zamieszkała z nim. Lawrence codziennie odwiedzał synka Pablo, który mieszkał z matką. Pewnego dnia urządzili wesele, na które przyszła nawet Molly French, już jako staruszka. Robiła dobrą minę do złej gry, ale tak naprawdę aż do śmierci kochała się w Lawrence. Niedługo po ślubie na świat przyszedł Embry, a potem Colin. I tak spokojnie żyli. Agnieszka zajmowała się malarstwem, malowała dzieła sztuki. Razem z Lawrence zbierali na przyszłe domy synów. Kiedy chłopcy byli nastolatkami Embry był z Alejandrą Bentley, zołzowatą brunetką, która uprzykrzała wszystkim życie. Colin z dobrą, pomocną i piękną Sheryl Cole. Kiedy stali się dorośli Emby wyprowadził się do willi z Alejandrą. Tam urodził się Cory Bentley. Jego rodzice są obecnie zaręczeni. Colin, gdy tylko dowiedział się że Sheryl jest w ciąży oświadczył się jej, a gdy urodziły się bliźniaczki Lea i Cindy wyprowadzili się do dużego domu. I właśnie teraz gram tą rodziną: Colinem, Sheryl (którzy są już po ślubie), Leą i Cindy. Pablo, syn Lawrence, który jest staruszkiem i zmarłej Molly poślubił River McIrisch, która również jest emerytką. Nie mogli mieć dziecka tak więc zaadoptowali śliczną Margarett, która stając się nastolatkiem nieco się spasła. Colin wybrał karierę polityczną, Embry pracuje jako specjalista w SPA, a ich żony siedzą w domu. Sheryl pisze powieści, to znaczy zaczyna. Lea jest chłopczycą, lubi sport i ubiera się na niebiesko. Cindy jest typową lalą, ubiera się na różowo, nosi mocny makijaż. Pomimo głupiutkiego wyglądu jest bardzo mądra, czyta dużo książek (jest molem książkowym).

A to jest drzewo genealogiczne sima Lawrence:
http://yfrog.com/eulawrencep

Jego rodzice, żona Agnieszka, ich synowie: blondyn Embry i brunet Colin oraz ich przybrany brat Pablo.

To by było na tyle. Jak coś sobie przypomnę to dopiszę ;D
  Odpowiedź z Cytatem