View Single Post
stare 01.05.2010, 21:22   #35
Balbinaxdd
Guest

Domyślnie Moja Rodzinka:)

Ja niedawno stworzyłam Alex Wilk, która postanowiła zostać urodzoną kucharką. Aby mieć z czego żyć zatrudniła się w salonie kosmetycznym. W parku poznała Jared'a Frio, co się potem okazało, że est jej sąsiadem. Zakochali się w sobie. Po kolacji, na którą zaprosiła swojego chłopaka do siebie na noc (Wiadomo co się działo). Gdy wstała Jared'a nie było, a ona zaczęła mieć nudności. Zaczęła się niepokoić, że zachorowała, ponieważ w okolicy zdarzyły się masowe zatrucia. Następnego dnia dowiedziała się iż zaszła w ciążę ze swoim sąsiadem. Bała się jego reakcji, ale postanowiła poinformować przyszłego ojca o tym, że niedługo zostaną rodzicami. Umówiła się z nim w parku, tam gdzie się pierwszy raz spotkali. Niestety reakcja chłopaka, nie była właściwa, zaczął krzyczeć na biedną Alex, obrażać po czym z nią zerwał. Spłakana wróciła do domu. Kilka dni później urodziła zdrową Łucję. Szczęśliwa mama postanowiła zadbać, aby jej córeczka była szczęśliwa. Zadzwoniła do jej ojca, ale ten olał całą sytuację i nie pojawił się na przyjęciu z okazji narodzin małej. Zdenerwowana Alex zadecydowała, że poszuka sobie męża, który pomoże jej w wychowaniu Łusi. Po długich poszukiwaniach poznała niejakiego ( nie pamiętam jego personaliów mieszkał z przyjaciółmi w starym, dużym domu z widokiem na morze). Wzięli ślub prywatny i przeprowadzili się do niego. Współlokatorzy zaś przenieśli się do mieszkania Alex. Mężczyzna pokochał swoją pasierbicę jak swoją córkę, zabierał ją na wycieczki na ryby oraz uczył ją wielu nowych rzeczy. Gdy Łucja stała się małym dzieckiem w rodzinie pojawił się Amadeusz. Chłopiec nie spowodował, na szczęście, że młodzi rodzice przestali się opiekować Łusią, lecz odwrotnie Alex dbała, aby jej córka nie czuła się samotnie, z powodu błędu, który popełniła jej matka. http://forum.thesims.pl/images/smilies/rolleyes.gif
To tyle jak będziecie chcieli znać dalsze losy rodziny Wilk, to piszcie chetnie napiszę. Swoją drogą zastanawiam się czemu Jared Frio nie jest z kobiętą, z którą ma pierwsze dziecko (córkę podajże)http://forum.thesims.pl/images/smilies/confused.gif
  Odpowiedź z Cytatem