View Single Post
stare 02.05.2010, 09:07   #148
simka334player

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The sims 2 V.S The sims 3

Cześć, jestem tu nowa, a zapisałam sie na to forum bo bylam ciekawa czy sa jacys ludzie którzy wolą TS2. Mam TS3 i pogrywam w nie i te Wymarzone podróże. Wiec mam porównanie TS2 vs TS3.
I musze powiedziec ze kocham TS2 bo w TS3 simy sa po prostu brzydkie, takie pulchne... i co byscie nie robili z nimi w CAS w grze wygladaja tak samo jak wszyskie inne. Do tego tak brzydko chodzą. W TS2 każdy wiek poruszal sie inaczej....dzieci, nastolatki, młodzi dorośli na studiach chodzili tak leniwie, cool jakby im na niczym nie zależało, dorośli chodzili tacy zaaferowali ( ten podnoszony palec jakby sobie cos przypomnieli!), no i sarzy natrualnie powłóczyli nogami.
A w TS3 chodzą jakby zaraz mieli komuś przywalić, wymachują łokciami i lażą ( nie chodzą!) na sztywnych nogach.
A Wymarzone podróże.... to przeciez nie jest simowa gra tylko jakaś platformówka czy co!?. Tak sobie myśle ,że EA chciała zmienic simy tak żeby chlopcom bardziej podchodziła.
Nie moge sie pogodzic z tymi zmianami. Może TS3 bedzie sie podobać nowym simmerom, zupełnie mlodym ali ci co grali w TS1 i 2....... No nie wiem. Dla mnie z TS3 skończyly sie simy. Caly czas mam nadzieje ze może ktoś z EA dorobi cos do dwójki...
simka334player jest offline   Odpowiedź z Cytatem