View Single Post
stare 03.05.2010, 20:45   #12
Bush

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: W promieniach słońca

Dom jest po prostu genialny. Ja tam lubię, gdy jest dużo dodatów z internetu, więc bardzo przypadł mi do gustu. Nie brakuje tu niczego, wszystko dopracowane w najmniejszych szczegółach, aż wierzyć mi się nie chce, że można zbudować coś tak niesamowitego w simsach.
Moje możliwości budownicze są ograniczone do postawienia jednego, zbitego kloca i nic więcej. No ale u ciebie wszystko wydaje się być takie realistyczne, jakby ktoś rzeczywiście tak mieszkał.
Urzekł mnie pokój dziecięcy, jest taki słodki i ... dziecinny. Jest w nim pełno wszystkiego tak jak w pokoju dziecka być powinno.
Świetnie zaprojektowana jest także spiżarnia. Wygląda jak... no cóż, nic innego nie przychodzi mi do głowy, jak prawdziwa spiżarnia.
W każdym pomieszczeniu doskonale dobrane są kolory, swietnie ze sobą współgrają. Śliczna jest też altanka na zewnątrz domu. Z chęcią posiedziałabym w niej i piła zimną lemoniadę.
Bardzo fajne są również przeróżne tapety, które zamieściłaś w domu. Uwielbiam, gdy ściany nie są gołe tylko właśnie z jakimiś tapetani, ozdobami, naklejkami, obrazami, plakatami i innymi zupełnie niepotrzebnymi, a zarazem upiększającymi rzeczami.
Podziwiam twój talent do budowania i oddaje wszelkie wyrazy szacunku za trud włożony w zbudowanie teko ślicznego i przytulnego, jak również majestatycznego domku.
Już chyba oceny nie muszę pisać, bo wiadomo co można jedynie wystawić. Chociaż, biorąc pod uwagę to jaki ten domek jest cudny mogę dać nie dziesięć na dziesięć tylko miliard miliardów na dziesięć. Taka ocena jest napewno usatysfakcjonywująca.
Przepraszam jeśli źle napisałam słowo usatysfakcjonywująca, bo nie przepadam za ortografią i gramatyką.

Ostatnio edytowane przez Bush : 03.05.2010 - 20:48
Bush jest offline