Odp: The sims 2 V.S The sims 3
Droga nmin,
Z tą pauzą to masz racje, ale ( teraz ja sie czepiam) jest to imgerencja w grę, musisz sama zadecydować kiedy przestać, czasami nie mam tyle silnej woli.... A w dwojeczce ta przerwa jest wymuszona... masz przerwe czy chesz czy nie. Jasne że jest to czasami denerwujace ale chyba zdrowsze... wykorzystuje te przerwy na tai-chi....LOL.
A co do tej wolnej woli i niech robia co chcą... to jest własnie objaw mrówczej farmy, rodzaj filmu... obserwujesz co sie dzieje. W takich sytuacjach wolę filmy....LOL.
A co do ustawień... ja gram w wyłączoną historia a włączonym starzeniem się... czekam aż mi opustoszeje miasto....
Mnie nie chodzi o te losowe dzieci i wyprowadzko-przeprowadzki. Mnie chodzi o TOTAL CONTROL; mnie juz denerwuje to,że jak wchodzę do domu, ktory opuścilam przed chwila to mi sie towarzystwo rozlazło po mieście. Smarkacz siedzi przed TV zamiast sie uczyć, facia tez gdzies baluje zamiast robic to co dla niej zaplanowałam, a ja musze ich zbierac po calym mieście jak niegrzeczne dzieci. Odpowiadała mi w dwójce to że rodzinka byla w w stazie do czasu mojego powrotu do ich domu...
A co powiesz na znikajace zapasy z lodówki i książki przy zmianie rodziny?
A może juz to zostało naprawione bo od czasu kiedy po zainstalowaniu nowego updatu przstal mi działać Launcher obrazilam sie na EA i przestalam śledzic co tam znowu wymyślili....
Daj znać....
Milego simowania!
|