View Single Post
stare 04.05.2010, 09:12   #21
simka334player

Reputacja: 10
Mad Odp: Czy opłaca się kupić The Sims 3: Wymarzone Podróże

Witam wszystkich!
Czy sie oplaca.... to zależy czego sie oczekuje ( jak ktos juz tu to powiedział).
Dla mnie ten dodatek jest zupełnie niesimowy tzn zupelnie nie pasuje do tego co bylo w simach do tej pory ( w jedynce i dwójce). Po tym dodatku widac ,że robiła go , jak i podstawkę The Sims 3, zupełnie inna ekipa. Podejscie do gry jest nietypowe, nie takie jakiego by oczekiwał taki stary simmer jak ja.
Jest to, moim zdaniem, próba dotarcia do męskiej części simfanów. Wiadomo ,że gentelmeni lubia wyzwania, żeby sie cos działo, lubia zierac i pokonywać. I to wlasnie jest w tym dodatku. Jest to fajna zabawa.. gdyby nie to że zupełnie taka niesimowa.
Chlopakom to sie pewnie bedzie podobać ( tak uważam po przeczytaniu postów z tego wątku). Mnie też by sie podobało gdyby nie to że nie tego chcę od simów.
Poczekajcie a zrobią simów w wersji Heroes.... Ha, ha, ha....budujesz sobie zameczek, robisz sobie rycerzyka i go szkolisz, kupujesz mu zbroję i mieczyk i konika i posylasz go na misję... a w zamku żonka zarządza, gotuje obiady i wychowuje dzieci.... no i tresuje domowego smoka. Super co?! ( Ironiczny śmiech)
simka334player jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.