Witam.
No dobra, dłużej nie wytrzymam. Chociaż minął dopiero jeden niecały dzień i tak dodaję nowe twory.
Dzisiaj postanowiłam trochę poeksperymentować z pozami i postaciami, więc prezentacja różni się od poprzednich.
Mam nadzieję, że simy przypadną Wam do gustu, bo mi osobiście cholernie się podobają. Uważam, iż są moimi najlepszymi pracami, no ale nie ja to oceniam tylko wy.
Chciałam stworzyć taki klimacik, no cóż… mroczny, straszny, odrażający? Tak nie mogę tego opisać, ale zauważycie go w trakcie oglądania zdjęć.
Motywem przewodnim jest upadły anioł, który został wygnany z raju za uwodzenie ziemskiej istoty. Jest skazany na ciągłą tułaczkę po okropnym świecie pełnym demonów i potworów, którym musi stawić czoło by przetrwać. Pogrążony jest w ciągłych cierpieniach, bólu, a jego największą rozrywką jest zabijanie demonów. Imię jego brzmi Christopher. Christopher, który został wygnany za rzecz nadzwyczaj głupią i nierozsądną, która mogła zniszczyć cały Międzyświat, miejsce, dzięki któremu wszystko istnieje i jest normalne, na swoim miejscu.
Chłopak, a raczej upadły anioł, samotny i cierpiący ma nadzieję na lepsze życie zabijając demony i poskramiając dzikie bestie.
Christopher: