View Single Post
stare 09.05.2010, 14:18   #54
Bush

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: zumzoolowe simy

simka334player - dziękuję
Ria, Liv - zastosowałam się do waszych rad i stworzyłam cuś innego
Mam nadzieję, że się spodoba, ale najpierw wstawię zdjęcia ukochanej Christophera.
Przedstawię tu histirię sprzed sytuacji, którą przedstawiłam na poprzedniej prezebtacji.
A wygląda ona mniej więcej tak:

Christopher i Sophie są w sobie zakochani bez opamiętania. Wygłupiają się razem, spędzają romantyczne chwile, z resztą jak każda normalna para. Tyle, że tak do końca to nie są normalną parą. Christopher jest aniołem, lecz Sophie o tym nie wie.
Pewnego, nieszczęsnego dnia, dziewczyna siedziała w swoim pokoju i usłyszała ciche pukanie. Do pokoju wślizgnął się Christopher, pocałował Sophie tak mocno, tak romantycznie, jak nigdy wcześniej. Myślała, że to najwspanialszy dzieńw jej życiu, lecz wtedy chłopak cicho wyszeptał: "Żegnaj". I wyszedł z pokoju pomimo tego, iż Sophie próbowała go zatrzymać.
Długo jeszcze rozpamiętywała Christophera, jego miękkie usta i ciepły dotyk na skórze. Nie mogła pogodzić się z jego odejściem, a najgorsze było to, że nie wiedziała dlaczego Christopher ją zostawił.
Jednak on nie zapomniał o swojej miłości.
Tylko kiedy nadarzyła się okazja odwiedzał ją i przyglądał się jak śpi, biega i robi wiele innych wspaniałych rzeczy, których on nigdy już nie będzie mógł spróbować. Ale mósiał robić to z ukrycia, by Sophie go nie zauwarzyła.

Nigdy nie zapomniał o swej wybrance, ani ona o Christopherze.

Ostatnio edytowane przez Bush : 09.05.2010 - 15:57
Bush jest offline