View Single Post
stare 14.05.2010, 08:02   #103
simka334player

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3 - Kariera - dyskusje.

Witam znowu,

No właśnie, anie1981, nie chodzi o to żeby moje bylo na wierzchu, tylko żeby ludzie zdali sobie sprawę że trojka traci cechy gry simowej i jak dalej tak pójdzie to z simami nie bedzie miala wiele wspólnego.
Jak komus sie to podoba, niech gra bo o przyjemność w koncu chodzi.Ale dobrze miec właśnie taka świadomość jak powyżej. Mnie trójka zupełnie nie pasuje, pomimo ciagłych prób obiektywnego spojrzenia na tę grę.
Uważam to za skandal że pod stara, znaną marką wprowadza sie zupełnie nowe koncepcje; tu trzeba by wrócić do etyki reklamy itd , o czym pisalam do Dziurawca a na co onże nie zareagował.
To tak jakbyscie chcieli kupic coca colę, a po otwarciu butelki okazało sie że kupiliście sok marchwiowy. Nie czulibyscie sie nabici w butelkę?
A co do stereotypów, Dziurawcze, masz rację....że z nimi ostroznie, Widać jestes takim wyjatkiem potwierdzajacym regułę.
poza tym czy kazdy z was jest prawdziwym simmerem, ktory potrafi spedzać godziny ze swoimi simami i od rodzinki słyszał ,że jego( jej) simy sa ważniejsze niż ona? Bo jak pogrywaliscie sporadycznie, tak sobie tyko, to nie macie żadnego emocjonalnego stosunku do tej gry, i jest wam w sumie jedno co to za simy, bo nie byliscie z nimi związani.
Zasztrzegam sie ,że no offence meant... nikogo nie chcę obrażać, tylko tak sobie myślę. Bo nie wyobrazam sobie że jakiemuś simmerowi z krwi i kości może trójka podchodzić.
Milego simmowania.
simka334player jest offline   Odpowiedź z Cytatem