Cytat:
Napisał nmin
Mnie się te zapowiedzi bardzo podobają i kupię dodatek na pewno, ale będzie chyba jak z WP - w tym dodatku stworzyłam jedną Simkę podróżniczkę, którą wszystko odkrywałam, po czym przestałam jeździć na wakacje. W Karierze też pewnie stworzę Simów, którzy będą wypróbowywać dane zajęcia, a potem wrócę do sprawdzonych zawodów "idź do pracy i zniknij mi z oczu na kilka godzin" 
|
Zgadzam się. Ja też stworzyłam jednego Sima i pojechałam nim na wakacje. Stwierdziłam, że wieje nudą, więc nawet nie zrobiłam wszystkich misji. W dwójce też tak było. Moi Simowie dla przykładu tylko raz byli na Studiach. Bardzo mnie te studia nudziły... Ja tak naprawdę w dodatkach lubię te urocze drobiazgi. Jak np. możliwość zamknięcia furtki na klucz i inne tego typu drobiazgi życia codziennego. Dlatego właśnie się waham czy kupić Karierę. Jeśli te "duże zmiany", przeszkadzają w prowadzeniu normalnego, monotonnego życia, to na pewno nie kupię tego dodatku. W Podróżach można wybierać, czy chcę jeździć na wakacje czy nie. W Karierze też bym wolała "nie musieć jeździć z Simem do pracy". Byłam pewna na 200%, że nie kupię tego dodatku, do momentu, gdy wyczytałam, że tylko nowe zawody będą wymagały uwagi, a stare nie. Po prostu moje Simy nie byłyby strażakami/architektami itd. Ale ja jednak poczekam na relacje forumowiczów, którzy to kupią. Może założy się się wtedy nowy temat w stylu "Kariera - Pytania i odpowiedzi". A na razie to tylko domysły. Na szczęście mam kumpelę bardziej napaloną na Simy niż ja i ona na pewno je kupi. Obiecała, że pożyczy. Zainstaluję i obejrzę co nowego. Oczywiście zachowując mój wiekowy zapis w bezpiecznym miejscu...