A ja tam jestem zachwycona wizją nowego dodatku. Do WP się nie mogłam przekonać, bo i w 1 i w 2 Podróże, jak i Zwierzaki, to najbardziej beznadziejne (według mnie oczywiście) dodatki, a bardzo miło się zaskoczyłam, a teraz od razu zapowiada się przyjemnie. Zwłaszcza ze zwykle wałkuję życie tylko jednym simem, od czasu do czasu dobierając partnera do rozpłodu, więc dobrze żeby było mu czym czas wypełnić. A jeszcze ta szansa na odejmowanie pieniędzy za źle wykonane misje - bomba! Simka która właśnie porzucam (dziecko wyrosło na takie brzydkie że grać tym nie mogę, poczekam kilka pokoleń, jaki to postęp nastąpi, lub też nie) miała ponad pół miliona (nie licząc majątku w tyberium, czaszkach i wielu, wielu innych) i nijak nie było jak tego spożytkować. Minusem w WP jest dla mnie konieczność czasowej zmiany miejsca gry, co zresztą jest dość logiczne bo to w końcu podróż, a przy nowym dodatku aby korzystać nawet nigdzie ruszać zadu sim nie będzie musiał. Drobiazgi w stylu pranie też na pewno się przydadzą. Ech...
A tu akurat jak wydadzą to sesja się będzie zaczynać