Odp: The Sims 3 - Kariera - dyskusje.
Cóż ja się poważnie zaczynam zastanawiać skąd wezmę fundusze na nowy dodatek, co prawda to zaledwie 80 zł, ale ostatnio zaszalałam na zakupach i jakoś tak ...
Ale w sumie ... to będzie 4 czerwca, po dniu dziecka (moim ostatnim zresztą :/, starość nie radość ), więc rodzice zrobią "wyjątek" i wyląduję przed kompem na parę tygodni. Więc mogę uznać, że problem z kasą rozwiązał się sam.
Mam nadzieję, że nie będzie tylu błędów co w podstawie i WP, chociaż w sumie ... na co ja liczę? Oczywiście, że będą, tylko łudzę się, żeby nie były gorsze. Bo ostatnio nie miałam możliwości grania w simy prawie 4 miesiące i zdychałam w męczarniach widząc screeny (a oglądać nowe domy musiałam, store odwiedzałam regularnie i wiadomości o karierze ...), albo słuchając przyjaciółki co porabiają jej simy.
No a tak do rzeczy, to czymś co przyciągnęło moją uwagę było (były) PRALKA, STRAŻAK, DEKORATOR WNĘTRZ i "fabuła" podobna do WB w ts2. Pewnie dlatego decyduję się na kolejny dodatek. Chociaż dodatki to coś co lubię kolekcjonować, akcesoria - nie.
|