View Single Post
stare 17.05.2010, 08:23   #119
simka334player

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3 - Kariera - dyskusje.

Cześć wszystkim,
Ilono, jestem tu nowa, wiec wybacz niedociagniecia, ale wydaje mi sie ,że skoro dodatek jeszcze nie wyszedł wszystko co tu sie dzieje to gdybanie, wiec mozna chyba porozmawiać, zwlaszca o reklamie i oczekiwaniach i obawach. Uwazam to za bardzo wazny temat.
Reklamę każdy zainteresowany może poczytac sobie sam a tu, myśle chodzi własnie o opinie. Mam rację? Nie ma co mówic o tym czego jescze nie ma, możemy tylko powspominać o tym co bylo i ewentualnie wygiagnąc wnioski na przyszłość. Bo forum polega na wymianie opinii. Chyba?
Poza tym jak sie rozmawia to siłą rzeczy dochodzi do dygresji, zejścia z ściśle wyznaczonego tematu.
Czytam tu że ludzie maja wątpliwości co do tego nowego dodatku po doświadczeniach z Podróżami. Wspominają też Dwójkę. To chyba normalne? No nie?
Mnie sie podoba pranie, dawno mówiłam ,że pranie jest potrzebne. Albo zużycie ciuchów ( w dwójce naturalnie) Trudno żeby sim całe swoje życie przechodzil w jednaj szacie. Zeby tylko nie było żadnych questów to może zrobi sie normalniej.
A co do zamykaniej furtki to tez mi jej baaardzo brakuje.
simka334player jest offline   Odpowiedź z Cytatem