Temat: Szansa
View Single Post
stare 17.05.2010, 20:53   #7
Sandy

Reputacja: 12
Domyślnie Odp: Szansa

Pierwsza ;D
Chyba nie muszę mówić, że najpiękniejsza była scena powrotu Dustina? ^^
Ogólnie cudne zakończenie. Myślałam, że będzie mi smutno kiedy skończysz szansę (bo zawsze tak mam na końcu książek), ale w tym przypadku jest też jakoś tak... hm... przyjemnie? Nie wiem jak to opisać, z jednej strony mi szkoda, a z drugiej podoba mi się ten koniec, bo pokazuje, że mimo problemów i trudność można doczekać się happy endu. Nawet kiedy wydaje się to niemożliwe.
No i powiem ci Liv, że zaczynając czytać byłam w nie najlepszym nastroju, a teraz nawet mi wesoło Więc brawa dla ciebie za podniesienie na duchu czytelniczki i to bez wiedzy o jej nastroju ^^.

Cytat:
Wysoka, niebieskooka blondynka o pofalowanych włosach, ubrana w lekką, kwiatową sukienkę, podziwiała, oparta o balustradę, morze wczesnym rankiem.
Wiesz, dopiero tym fragmentem coś mi uświadomiłaś. Naprawdę nigdy nie myślałam o Lily jako pięknej, wysokiej blondynce o niebieskich oczach. To była po prostu Lily Lily - i wszystko jasne ;D

Szczerze mówiąc trochę mi głupio, że tak tylko wychwalam, ale oprócz zdjęć, których brak jeszcze nadrobisz, nie zauważyłam żadnych błędów, czy nieścisłości. Mam nadzieję, że zdecydujesz się na kolejną część szansy, lub na to coś wielkiego Bardziej przychylam się do tej drugiej opcji, bo chciałabym poznać twoje pomysły (może nawet z całkiem innej bajki) i zobaczyć jak sobie radzisz.
Pozdrawiam, Sandra