View Single Post
stare 17.05.2004, 14:36   #326
Basieńka
Guest

Domyślnie

Super Corn!!! Ja ciągne dalej: "Ona+on-ona & cene przyjaźni" odc. 10

Ola nic nie powiedziała Karolci. Karolina nie sprawdzała poczty przez jakiś miesiąc. W tym czasie Ola u siebie na kompie rozszyfrowała jej hasło. Robert odpisał Karoli: "Kim jesteś? Dostałem od ciebie mnóstwo kartek (choć jedna tylko była podpisana). Nie mam pojęcia kim ty jesteś, więc jeśli możesz odpisz". Ola chciała dobrze dla kumpeli więc odpisała (z jej meila): "Zgadnij!!! Znasz mnie na 100%", ale Ola zapomniała o jednym szczególe (kiedy wysyła sie meila z wp u adresata wyświetla sie imie i nazwisko tej osoby). Robert odpisał: "Wiem kim jesteś! Karolina, tak? Nieźle mnie tym rozbawiłaś!!! Ale sama wierz, że ja mam dziewczyne i ją bardzo kocham!!!". Karola potem sprawdziła poczte... przeczytała wszystkie wysłane i odebrane maile. To był dla niej szok! Miała taką depreche, że
szkoda gadać! Nie poszła do szkoły. Ola przyniosła jej lekcje:
- Wierz co, Ola, ktoś włamał mi sie na poczte... Nawysyłał Robertowi maili i on odpisał...
- Co odpisał? Bo wierz ja długo czek...
- Co? Na co długo czekałaś?
- Na to...eee... aż... on... eee... tobie.... coś odpisze...
- A skąd on ma znać mojego maila?
- Eee... no nie wiem... Może ktoś mu podał...
- Olka coś kręcisz!!! Mów prawde!!! Wierz coś o tym!!!
- No OK. Wysłałam mu troche kartek, on odpisał, ja odpisałam...
- Chcesz mi powiedzieć, że to twoja sprawka???!!!
- No... ale ja chciałam dobrze!
- Wyjdź!
- Co?
- Wyjdź!!! Idź z tąd!!! Więcej nie chce cie znać!!!!!!!!

Czy dziewczyny sie pogodzą? Co najlepszego zrobi Ola? Kogo pozna Karola? Czy uda jej sie zapomnieć o Robercie? Czego będzie żałować? Dowiecie sie niebawem!
  Odpowiedź z Cytatem