View Single Post
stare 24.05.2010, 23:00   #4
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3 - Kariera - dyskusje.

Cytat:
Napisał Uuq. Zobacz post
Dziurawcu, naprawdę przeginasz z tymi magicznymi postami -.- Przecież to idiotyzm.

A co do dodatku to się napalam na pralkę i architekta. Ale będzie fajne. Ciekawe, co będzie mógł robić ten architekt. Przekonamy się już za pare dni ;D

No ja też nie lubię bezsensownego czepiania się innych... To tylko niepotrzebnie psuje atmosferę na forum. Przez takie traktowanie na pewno nikt zdania nie zmieni, a tylko się atmosfera psuje... Jeśli sygnatura jest zgodna z regulaminem, nikogo nie obraża, to nikomu nic do niej.

A wracając do tematu... To, że Sim zrzuca ubranie na podłogę, gdy się przebiera, to wyczytałam w jakimś artykule. Na oficjalnym forum trójki ktoś wkleił taki artykuł. Było tam też powiedziane, że niezależnie od tego, jakie ma Sim ubranie, ten "stosik" ubrań zawsze wygląda tak samo. Jeśli chodzi o ścisłość, to tam było napisane, że ten stosik pojawia się gdy Sim idzie wieczorem spać. Nie wiem, czy w ciągu dnia też ubranie jest rzucane na podłogę. Możliwe, że ubranie na podłodze pojawia się tylko, gdy Sim przebiera się w piżamę, lub tylko w określonych godzinach. Lub jedno i drugie. Ale to się okaże po premierze.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem