Odp: Opowiadamy jak sobie gramy.!!! :)
A najciekawszą chyba moją Simką była Evelina Lawrence.To była ładna, młoda kobieta, którą stworzyłam aby sprawdzić, czy możliwe jest urodzenie dziecka Mrocznego Kosiarza. Grałam na kodach, żeby nie pozabijać za wiele Simów. Najpierw wpisałam (z shiftem i myszką na skrzynce pocztowej stojącej przed domem) kod testingCheatsEnabled true (na takim niebieskim pasku na górze ekranu). Evelina zaprosiła jakiegoś staruszka, kliknęłam na niego z shiftem i myszką "wywołaj zmianę wieku". Wtedy umarł, a gdy zjawił się Kosiarz, ustawiłam pasek ze stosunkami na naj. przyjaciel. Potem Evela od razu z nim flirtowała, aż był nią zauroczony, a potem chłopakiem (dalej się chyba nie da). Potem weszłam do edycji miasta i koło Baru Głęboki Tłuszcz, bo tam jest miejsce, wstawiłam łóżko i zbudowałam taki mały pokoik z drzwiami. Sima, który się obok przechadzał zabiłam kodem i gdy zjawił się Kosiarz ,czekałam na niego w wybudowanym pokoju. Wszedł, tam była już Evelina i dalej bez problemu : ) Dziecko rodzi się całe czarne, prawie nie widać twarzy tylko oczy. U mnie zawsze jest chłopiec. UWAGA: Kosiarzy jest kilku, więc raz jego potomek miał normalną skórę. Wypróbujcie ; )
Ostatnio edytowane przez Kinga : 28.05.2010 - 12:10
|