Rzeczywiście - teleporter, studnie, oczy Horusa, "zeneportacja" z medytacji... no i teraz te dziury. Ale to zawsze jakieś urozmaicenie, mimo, że raczej nie będę z tego korzystać.

Co do samych karier, to na pewno kupię dodatek z dylematem: "Architekt, detektyw, wynalazca, stylista czy rzeźbiarz?", bo pogromca duchów i strażak mnie nie przekonują. Stylista co prawda też nie za bardzo, ale mnie interesuje reakcja sima na najgorszą na świecie fryzurę xD Mam mnóstwo simoleonów za książki, więc mi może sim z tysiaka zabrać, a mnie to nie ochodzi!

Najbardziej jednak mnie ciągnie do architekta i wynalazcy (który dorabia na boku jako rzeźbiarz xD). Pranie według mnie się przyda - jak szperałam na necie, to podobno simy czasem podczas przebierania się będą zostawiać na ziemi brudne ubrania, które potem się wkłada do kupionego kosza na bieliznę. Potem do pralki i na wieszak, niech ciuchy schną! Interesują mnie również mieszkańcy Twinboork, skoro w SV i Riverview było ich już całkiem sporo, mimo, że Riverview nie mam.