View Single Post
stare 31.05.2010, 11:07   #550
rudzielec

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Tajemnica zniknięcia Belli Ćwir

Cytat:
Napisał Wiktoria__07 Zobacz post
Bella zaginęła na dachu Dona Lotario spoglądając przez teleskop. Nagle zabrało ją UFO. Mortimer, Kasandra oraz Aleksander mają wspomnienie "Bella została porwana przez kosmitów"
Aleksander nie ma tego wspomnienia! To raz. A dwa to iż wygląda to moim zdaniem tak że w dniu zaginięcia, Bella wraz z Mortimerem no i oczywiście Kasandrą, zostali zaproszeni do domu Dona Lotario, na zaręczyny jego i wyżej wymienionej Kasandry które były tylko pretekstem by pozbyć sie Ćwirówny.(Aleksander był za mały na taką impreze) Don chciał najpierw zrobić to w delikatniejszy sposób, dlatego wymyślił że jeśli Mortimer zobaczy go z jego żoną całujących się gorąco, to zerwie z Bellą robiąc w prosty sposób miejsce jednej z sióstr Kaliente. Tymczasem Bella nie dała się wciągnąć w gre Lotario, więc on sam musiał zastosować drugi sposób, który miał być planem awaryjnym omówionym z siostrami Kaliente. Zaprosił ją na taras gdzie stał teleskop i poprosił żeby przez niego spojrzała, dziewczyna zaciekawiona spełniła jego prośbe po czym zjawiło się ufo i zabrało Bellę. Wykasowali jej pamięć klonując ją i wyrzucili gdzieś w Miłowie. Dzięki temu Dina (lub Nina, zawsze mi się myli) dobrała się to majątku Mortimera i mogła być spokojna że nic jej nie przeszkodzi w jego zdobyciu.
(sorry za powtórki słów w zdaniach ale nie chciało mi się kombinować jakby to inaczej napisać )