View Single Post
stare 01.06.2010, 13:51   #314
Lady88

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3 - Kariera - dyskusje.

Ja właśnie co kupiłam, jak pogram trochę to postaram się coś napisać na temat tego dodatku.

PS. Na razie tyle co wyczytałam z książeczki, to to że w nowym otoczeniu znajdują się nowe parcele takie jak komis, salon, złomowisko, pralnia oraz remiza strażacka. Nowością jest to, że można kupić pralkę do domu i normalnie robić pranie jak w realnym życiu. Na pewno pojawią się nowe obiekty no i te kariery, o których wiecie z zapowiedzi. Jest też coś takiego jak samozatrudnienie, ale tego jeszcze nie sprawdzałam.

Zaczęłam tworzyć simkę, są nowe ubrania, fryzury, a także nowe cechy charakteru: ekologiczna, ekscentryczka, histeryczka, urodzona handlarka, zręczna rzeźbiarka. Są również 2 nowe gatunki muzyczne: soul i reggae roots

W trybie budowania i kupowania jest bardzo dużo obiektów: m.in. płytki sufitowe, motor, pralka, suszarka do ubrań, kosze na śmieci, kolory ścian i podłóg, meble np: szafka wisząca, stoły, kanapy, fotele, krzesła, biurko, deska kreślarska, fotel do robienia tatuażu, warsztat rzeźbiarski, toaletka do robienia makijażu, cyfrowy aplikator tatuaży; ozdoby: obrazy, rolety, zasłony, rzeźby, lustro, markizy, lampy oraz m.in. suszarka do włosów (jako ozdoba), tak samo proszek do prania, szczotki do włosów i wiele więcej, nie jestem w stanie wszystkiego wymienić. Póki co zapowiada się fajnie, ale zaczynam wnioskować, że przykładowo salon tatuaży robimy sobie sami w naszym domku

Ostatnio edytowane przez Lady88 : 01.06.2010 - 14:50
Lady88 jest offline   Odpowiedź z Cytatem