View Single Post
stare 02.06.2010, 16:08   #417
Shiro

Reputacja: 15
Domyślnie Odp: The Sims 3 - Kariera - dyskusje.

No właśnie nie, trzeba prać tak często, bo kosz jest podzielony jakby na dwa prania. Grałam dwójką simów i się zastanawiam co to będzie jak dorośnie ich trójka maluchów.

Co do nauczyciela, to kariera wygląda tak samo jak w ts zwierzaki , czyli cudowny powrót do jedynki. Najpierw jesteśmy opiekunką/opiekunem dzieci na boisku, potem wfista i dalej nie doszłam, bo simka zaszła w ciążę i wolałam się skupić na karierze jej męża.
Wiem, że można kupować nieruchomości jak w ts2 wb.
Mamy karierę ogrodnika i jak maluszek mi dorośnie, to poszukam moją simką nasionek. Szczerze mówiąc jeszcze nie mam bladego pojęcia gdzie takowe w nowym miasteczku są.
Co do strażaka to bardzo mi się podoba możliwość modernizacji alarmu i wozu strażackiego.
Więcej karier na razie nie próbuję, bo nie chce się zniechęcać do dodatku (w przypadku WB siedziałam na początku w Egipcie do 3 wizy i jeszcze trochę, a potem dopiero wyruszyłam na podbój reszty miejsc).

W Tesco dziś kosztuje 89.90 , w dniu premiery będzie o 10 zł tańsza, jak ostatnio, ale już nie mogłam czekać tych dwóch dni ^^

Jak coś to jestem pozytywnie zaskoczona, podobają mi się nowe drzewa np. - wierzba (nie taka zielona jak w podstawce), drzewo (chyba) figowe i brzozy ^^

Ostatnio edytowane przez Shiro : 02.06.2010 - 16:13
Shiro jest offline   Odpowiedź z Cytatem